Sakit Tumit Hilang Dengan Mudah & Berkesan
Sarung Tumit Pilihan Rakyat Malaysia!

Adakah Anda mengalami masalah sakit tumit disebabkan:

Jika Anda mengalami situasi di atas,
Anda WAJIB baca sampai habis.

KAKI kita adalah salah satu anggota badan yang penting dan harus diberi perhatian.

Kaki bukan sahaja membantu kita dalam pergerakkan seharian, malah ia juga menjaga keseimbangan badan kita.
Betul kan?

KESAKITAN pada tapak kaki atau plantar fasciitis ini sering diabaikan, kerana beranggapan masalah itu hanyalah sakit urat biasa, kepenatan atau kesan daripada aktiviti harian.

Lazimnya sakit tapak kaki sangat tajam dan terletak di pangkal tumit, tapi ia juga boleh tersebar ke seluruh tapak kaki. Keadaan ini berlaku kerana kecederaan mikro dan keradangan pada tisu tapak kaki yang menyebabkan sakit, bengkak dan lebam

Menurut sumber dari Unit Perubatan Pemulihan Hospital, biasanya pesakit akan selalu mengadu sakit di tapak kaki terutama selepas bangun dari tidur ataupun melakukan aktiviti berjalan dan berdiri terlalu lama.

Antara rawatan yang selalu dilakukan terhadap pesakit ialah:

Memberi ubat tahan sakit bagi mengurangkan radang sakit tumit

Melakukan senaman fisioterapi, untuk mengurangkan kesakitan dan mengelakkan dari semakin teruk.

Pembedahan akan dilakukan jika proses rawatan tidak berjaya atau tahap sakit tumit semakin serius.

BERTINDAKLAH SEKARANG
SEBELUM TERLAMBAT

Jom selesaikan masalah TUMIT KAKI anda dengan kaedah alternatif !

BERTINDAKLAH SEKARANG SEBELUM TERLAMBAT

Jom selesaikan masalah TUMIT KAKI anda dengan kaedah alternatif!

MEMPERKENALKAN

Bio Medical Heel Cushion adalah hasil penemuan pakar
yang digunakan secara menyeluruh untuk menyelesaikan masalah sakit tumit…

Bio Medical Heel Cushion
adalah hasil penemuan pakar yang digunakan secara menyeluruh untuk menyelesaikan masalah sakit tumit.

Keberkesanannya sudah terbukti di luar negara seperti JEPUN dan GERMANY. Sebab tu warga emas kat sana semua AKTIF jogging walaupun dah umur 70 tahun !

Sangat sesuai dan recommended KHAS UNTUK ANDA yang alami:

Jadi, bagaimana
boleh membantu?

Kualiti bahan Bio Medical Heel Cushion ini diiktiraf MEDICAL GRADE tauu.

Kami sangat menitikberatkan kualiti Bio Medical Heel Cushion, untuk memastikan
Anda selesa dengan kualiti produk kami.

Bandingkan produk lain di pasaran,
pakai-pakai cepat koyak.
Kan dah rugi tuu…

Dengan pemakaian
Anda tidak perlu risau untuk

Yang paling penting sekali…

Cara nak gunaSangat Mudah !

Hanya perlu sarung saja pada tumit,
MUDAH DAN BERKESAN !

Ini kisah Puan Faridah yang alami sakit tumit akibat aktif bermain sukan ketika muda. Kini, Puan Faridah rasa lebih selesa untuk melakukan aktiviti hariannya dengan Heel Cushion

Sebagai suri rumah, Kak Rossita sentiasa aktif melakukan tugas hariannya dari pagi sehingga malam. Alhamdulillah, dengan memakai Heel Cushion, rasa sakit tumit dan kaki sudahh hilang.

Ini pula kisah Puan Kartini, sebelum ini mengadu sakit tumit akibat berdiri lama di tempat kerja . Alhamdulillah, kini Puan Kartini rasa selesa melakukan pekerjaannya, hanya memakai Heel Cushion…

Apa lagi kata pengguna

“Suami saya sakit tumit dan saya mencadangkan Bio Medical Heel Cushion ni dekat dia dan tumit dia makin kurang sakit dan rasa selesa sangat.”

“Suami saya sakit tumit dan saya mencadangkan Bio Medical Heel Cushion ni dekat dia dan tumit dia makin kurang sakit dan rasa selesa sangat.”

5/5
Zubaidah Selamat
Pengguna

“Ya memang berkurangan walaupun saya baru menggunakannya selama 4 hari. Saya rasa lebih selesa untuk berjalan jauh dan sakit tumit saya berkurangan. Alhamdulillah.”

“Ya memang berkurangan walaupun saya baru menggunakannya selama 4 hari. Saya rasa lebih selesa untuk berjalan jauh dan sakit tumit saya berkurangan. Alhamdulillah.”

5/5
Hazlin Hashim
Pengguna

“Dulu semasa saya bangun tidur sukar untuk saya berdiri terus tapi sejak pakai Bio Medical Heel Cushion ni rasa sakit untuk berdiri bila bangun berkurangan dan sakit tumit semasa berjalan pun semakin berkurang. Terima kasih Bio Medical Heel Cushion dalam menyelesaikan masalah sakit tumit yang saya rasakan selama ni.”

“Dulu semasa saya bangun tidur sukar untuk saya berdiri terus tapi sejak pakai Bio Medical Heel Cushion ni rasa sakit untuk berdiri bila bangun berkurangan dan sakit tumit semasa berjalan pun semakin berkurang. Terima kasih Bio Medical Heel Cushion dalam menyelesaikan masalah sakit tumit yang saya rasakan selama ni.”

5/5
Razaliza Liza
Pengguna

Dan ramai lagi yang telah gembira dan sihat seperti muda-muda dulu…

KINI GILIRAN ANDA PULA !

Harga pasaran di farmasi.

TAPI JANGAN RISAU...

Tapi untuk Anda
PERCUMA jaa !
Jika anda nak lebih JIMAT atau nak REPEAT ORDER sebab sedap sangat pakai Bio Medical Heel Cushion,
Kami tawarkan Anda
PAKEJ BORONG !

Kami sangat-sangat cadangkan Anda ambil PAKEJ BORONG ni… 
Bukan saja lebih JIMAT,
malah boleh tukar-tukar pakai lagi…

Tak kan nak pakai sama tiap-tiap hari kan…
Jadi PAKEJ ini khas untuk pembelian BORONG sahaja !

SILA DAPATKAN SEGERA,
SEBELUM PROMOSI DITUTUP !

Promosi ini akan tamat pada bila-bila masa sahaja.. Jika anda gagal buat pembelian, itu tandanya

PROMOSI DAH TAMAT !

Kami sediakan NUMBER TRACKING
khas untuk pembeli,
Sila semak NUMBER TRACKING
parcel Anda.

Pelanggan
Norliah Binti ramli
5121091970986771
Abdul Ghani Bakar
5121091971010371
Dina binti saad
5121091971006271
Nabila bt Omar
5121091971010871
Jamilah bt yusop
5121091971009371
Mohd lsa bin abdul karim
5121091971008771
NOR AMIRAH BINTI RUSLI
5121091971008871
NOR SARIZA BT SAAD
5121091970984071
JAMILAH BINTI AHMAD
5121091971007871
Rozana
5121091970985271
NOLIDA BINTI ABU BAKAR
5121091971009571
Mazziani BT Abdul Majid
5121091970978571
MOhd ALi
5121091971008271
Ibrahim bin Hussin
5121091970984271
NORIZAH BINTI ABD AZIZ
5121091971007971
Salmiah bt Mat Desa
5121091971006771
KHAIRULNISAH
5121091970986571
Noor Aslina Bt Ab Hamid
5121091971008571
Norida hanapi
5121091971007671
Safiah bt Mohd Salleh
5121091970985371
Zahurin binti A.Aziz
5121091971006371
Sapura binti Din
5121091970983871
Nooriah Ghazali
5121091971008471
ROBIAH BINTI DAHALAN
5121091970982771
Mohamed Asri Bin mohamed yunus
5121091970983071
NOORASHIKIN BT ALI
5121091971007471
Nasrul muhaimin b razali
5121091970983371
Khalimatun Binti Hj Jamil
5121091971009471
Sharipah binti Samah
5121091971008171
Nazaitul Shima binti Azmi
5121091971008071
Tengku faiz
5121091970983471
Siti Faridah binti Aziz
5121091971009671
Jasmi Mohd Zaid
5121091971007571
Jamilah bt hussain
5121091971006671
Salamah AliHassan
5121091970987671
Noridah hj omar
5121091971009271
Abdul wahab Mohamed
5121091971009971
Shariza BT Mohd jamil
5121091971007771
Miyarti Binti Sair
5121091971006571
SALMAH BINTI MOHAMED
5121091970982871
Rahmah Binti Ahmad
5121091970987171
Sabri
5121091970981571
Hasimah binti Muni
5121091970981271
vijaya
5121091970986271
NOORJAHAN BINTI MOHAMMAD ABBAS
5121091970987571
NOOR LIZA BINTI ISHAK
5121091971010271
Ismail muhamad
5121091971006471
Zuraidah binti zulkerli
5121091971007271
Abu Hassan bin Osman
5121091970988071
Mohd NaSir bin AbdRahman.
5121091970987471
Sidik bin ismail
5121091970986671
Rosnani Hamad
5121091971009171
farah amalina binti mohd azmi
5121091971006971
Mariam k.mohamed
5121091970986071
SITI FAIRUZ CHE AZIS
5121091971010071
Bairisadraddin bin sulong
5121091970987271
Salmai binti hamzah
5121091971007371
Seetee amroh
5121091971009771
Chong Lai Hock
5121091970982671
Kamsiah Ahmad
5121091970986171
Mimi sharmila binti mat saleh
5121091970985471
SALIMI BINTI KASTI
5121091970972471
hamidah binti Abdul rahman
5121091970986971
Rebeah bt Haji Harun
5121091970980771
Hasram Che Soh
5121091970968871
RUSLI B ABDULLAH
5121091970986371
Nabilah hassan
5121091970973771
Fadilah Mohamed
5121091970985771
Nur Intan Nafishah binti Ahmad Hilmi
5121091970980471
Norhidayah binti assari
5121091970979171
Raja norfadzillah binti raja abu
5121091970984371
Ann zaharu zaman bin Kamis
5121091970979571
Cik asma binti Abdullah
5121091970980971
Hasnita bt Ahmad
5121091970978171
Kalsom
5121091970984571
Norasikin
5121091970988171
Hj saufi bin jusoh
5121091970971671
Norkiah Binti Ismail
5121091970986471
Nurul Fatini
5121091970987971
Azlina binti yahya
5121091970987771
Kamaruzaman bin Hashim
5121091970985871
Nora Abu Bakar
5121091970987371
Mariani Binti Ahmad
5121091970983771
Azman Bin Yusof
5121091970972571
Nor zienani bt Mohamed
5121091970982371
Ahmad Zainordin Bin Ebat
5121091970970671
Wan sulaiman bin wan mohamad
5121091970978871
Rohasmizie
5121091970970471
NURMAZIAH BT MAT RUSZAKI
5121091970985571
Kamarul Zaman
5121091970970871
Abdul Latiff bin Kori
5121091970984971
MAIMUN ABDUL MANAP
5121091970978471
Ibrahim jaafar
5121091970982271
Fauziah binti sawal
5121091970981871
Jamilah Binti Mat Rawi
5121091970986871
Azlina Hamid
5121091970979071
Amran bin noordin
5121091970973571
Ramli Omar
5121091970979371
Rozaida Bt. Mat Isa
5121091970985671
ZUNAIDAH BINTI MISRAN
5121091970970071
Ahmad Jais Bin Kasmin
5121091970969471
Mohdsubuki
5121091970974271
Norlila bt Harun
5121091970985071
Hakimi bin khamsah
5121091970979271
Norhidayah Bt Abd Halim Tan
5121091970970571
Sulaiman nor rahim
5121091970974771
Suriani binti Ahmad Nawi
5121091970975471
Siti Haida Binti Ibrahim
5121091970977671
Syed noor bin mohamed
5121091970976271
Abdul Manan bin Mohamad Idris
5121091970984171
Noor Akmar
5121091970974471
DAINURI idris
5121091970980871
Wan Siti Naterah Wan Ibrahim
5121091970973171
Wan Kamarolzaman B Wan Abd Kadir
5121091970975571
Raja Meriam
5121091970980371
Che Annuriany Fhirzana
5121091970968571
Nafsiatul Zakiah
5121091970976071
Abdul rashid bin othman
5121091970972971
MISKIAH BINTI JAYODI
5121091970970271
Mariah bt selamat
5121091970976871
NURHIDAYAH BINTI SALEH
5121091970985171
CHE SHAM BINTI MANAF
5121091970984671
FATIMAH BINTI MATNONG
5121091970976371
Norhayati Binti Ghazali
5121091970976771
AZLINA BINTI AHMAD
5121091970974671
Mohd Nazri Bin abd kahar
5121091970983671
Noor Saridah Bt Ahmad
5121091970974071
Mohd Daut b. Che Teh
5121091970973971
Abidah bte Hassan
5121091970982171
Muhammad Osman bin Kateran
5121091970971371
Mohd farid mahjuri
5121091970968971
Siti Hanum Binti Ady Santahak
5121091970982971
Marziana binti Mokhtar
5121091970972071
Amnah binti Ithnin
5121091970976971
Tuan Siti Radhiah Binti Daud
5121091970968071
Noorliza BT Khamis
5121091970971771
Nazam bin kamarudin
5121091970980671
Azian binti Ahmad
5121091970973671
Abd Majid Nordin
5121091970972771
Romizan BT Manaf
5121091970973071
Hazlina sutenan
5121091970966271
NORFITRAH BINTI MOHD ZAIN
5121091970982571
Noor syuhada binti nawawi
5121091970969071
Zauyah BT Saad
5121091970971271
ROHANA BINTI
5121091970976671
Nor rehan binti Hashim
5121091970981071
Nor zarinah bte ibrahim
5121091970980571
Mohd Radzi bin hashim
5121091970974371
AZMIYAH BT KERYA
5121091970979671
Juniah binti mamat
5121091970967971
Wan Ariza Binti Wan Abdul Rahman
5121091970978271
Rosdi bin Ahmad
5121091970969871
ZALEHA BINTI MOHD ALI
5121091970975871
Roslan bin Khalid
5121091970968771
Rathna Azhani binti Ibrahim
5121091970976171
Mohd Ridzuan bin Mamat
5121091971009871
Zulkifli Bin Mohd Noor
5121091970980271
Rokiah bt jaafar
5121091970984871
Mohd Saifullah Bin Md Jusa
5121091970972871
Arshad Marsidi
5121091970984771
Norruspawati bt Ramli
5121091970973271
salina binti sulaiman
5121091970975971
Badariah Abd
5121091970977971
Mariah Bt Mat Bidin
5121091970983571
Khairul
5121091970981771
Mohd Zahir Bin Zakariah
5121091970969671
Aminah Bt Md Salleh
5121091970970971
AHMAD MUZZAFFAR BIN MUDA
5121091970981971
Baharudin
5121091970968471
Ab rahman bin zakaria
5121091970974871
ROSMIDAH
5121091970978971
Mohd jafar Abd majid
5121091970977571
TASLIM BINTI MOHAMMED HABIB BULAH
5121091970975271
Abd RANI BIN YOB
5121091970969371
Rozita Binti Simawan
5121091970971471
Elinawati binti Sayuti
5121091970966371
Abd RANI BIN YOB
5121091970967271
Nur Razlin Binti Muhammad razali
5121091970967671
AZILAWATI
5121091970968171
Zubir bin Abdullah
5121091970966671
Noorzaini Mohamood
5121091970977471
Hamidah
5121091970971971
Zaleha bt Saidin
5121091970977371
Umiefatah
5121091970968371
Azilah Binti Ali
5121091970975071
Yahaya b Awang
5121091970971071
Salmah binti hj Ramli
5121091970967471
A.RAMAN BIN RAHIM
5121091970972671
Md Ros b Mat Refin
5121091970969971
[email protected] bin mohd mokhtar
5121091970968271
Widaya Wati Bt Wahib
5121091970980171
Asni bin bachik
5121091970972271
ROHANA BINTI ABU BAKAR
5121091970977171
Wan Noor Hana Wan Abd Aziz
5121091970978371
Ida binti che yin
5121091971009071
ABDUL RAHIM BIN SUKIMAN
5121091970984471
Rusma bt mat ali
5121091970976571
Noraslizah bte ahmad
5121091970975371
Siti rozila bt abdul rahaman
5121091970971871
Noraziah binti Abdul Rahman
5121091970985971
Zarina binti mohd
5121091970981371
Mohd Shahrizal bin md salleh
5121091970970371
Hasliah Othman
5121091970978671
Ku Azri Rizal Bin Ku Haron
5121091970973471
Zaiton binti hasim
5121091970979771
FAIROL RISZUAN BIN AHMAD
5121091970966771
Rasidi bin Deris
5121091970969271
Ismail bin awang
5121091970978771
Ruziah Binti Said
5121091970963171
Zaharah
5121091970967871
Hairul mizazi
5121091970975671
INTAN SURAYA BINTI MOHD REZUWAN
5121091970966071
rokiah binti amat
5121091970974571
Ayob bin Hj sulaiman
5121091970975771
Salmah Abdul
5121091970966871
Noor juliana bt yasi
5121091970973871
Supian bin mahmud
5121091970967071
yaakob bin ismail
5121091970972371
Rosly Bin Dollah
5121091970970171
Rosnita non
5121091970983971
Abd Rahim b Arifin
5121091970967771
JAINAF BINTI MOHAMAD
5121091970982471
Sarina binti abd jalill
5121091970965971
Tipah Mohamed Yusof
5121091970981171
Jani kdai
5121091970964271
Muhammad Noor b Othman
5121091970981471
Rosmah bt yahaya
5121091970967571
KAMARUDIN BIN AHMAD
5121091970964471
Malindawati binti Mamat.Amp
5121091970965171
Zalmah Amrah
5121091970979471
Fatin Natasha
5121091970963871
JAMALIAH ISMAIL
5121091970977771
pauzi mohmood @uji santan
5121091970977271
Mohd Hashim Bin Che Ni
5121091970964071
NOOR HIDAYAH BINTI JAKARIA
5121091970963671
Lynnzalila
5121091970966471
Muhammad Daud b.Abu Bakar
5121091970974971
Noraizah kliwon
5121091970976471
SITI ZALEHA
5121091970966571
Norazah bt mat
5121091970964771
Zakiah binti Ariffin
5121091970973371
Hussain bin Mohamed
5121091970971571
Samihah bt Mohd Nawawi
5121091970970771
Siti Mariam bte awalluddin
5121091970969771
SITI MADINAH BTE ABD GHANI
5121091970969171
Noraini Binti Uthman
5121091970965871
MUHAMAD RIZUAN B. SOHAIDI (NIK RAZAK)
5121091970972171
MUHAMMAD FITRI BIN SAMSUDIN
5121091970964871
Nori hussin
5121091970979971
Nizam
5121091970964971
Sharifah sabariah syed abdullah
5121091970971171
Samsudin Che Mohd Hussin
5121091970978071
AZIZAH BT AB.SAMAD
5121091970968671
Zahlela binti Nasiran
5121091970966171
Hanizah binti chik
5121091970963471
MADELINE ANAK JOSEPH
5121091970964571
Noor aini
5121091970963571
SURAYA BINTI ABDUL SALAM
5121091970977071
Norhayati binti yaakob
5121091970967371
Shahidan bin udin
5121091970963771
Roziah Binti Hj Ayob
5121091970975171
Rubiah Musa
5121091970965671
NORHAYATI BINTI MOHD EHWAN
5121091970963071
Zainab binti Mohamad Aris
5121091970974171
Haslah binti abu bakar
5121091970983271
NORYUHASRI BIN YAHAYA
5121091970965071
Zulkipli b othman
5121091970967171
Intan Abas
5121091971010671
RAIHANAH BINTI ABU BAKAR
5121091970962971
Mohd Azhar Abd Rahman
5121091970963271
Jawati Mahmod
5121091970965371
Fiazar bin yahaya
5121091970965271
NOOR SUHAIDA BINTI SULAIMAN
5121091970964371
Megat man Bin Ismail
5121091970963971
Sabariah binti Mohamed Daud
5121091970965471
Noriza
5121091970965571
Umi Salmah Bte Abu Bakar.
5121091970964171
salbiah bt osman
5121091970966971
Marlina Abdullah
5121091970965771
Watinah
5121091970963371
Siti zaleha binti jupri
5121091971008971
IZATUL AZURA BINTI ABU TALIB
5121091962177661
AZIZAN BINTI SAM
5121091962200561
RASYIDAH BINTI ABD MUTALIB
5121091962197161
Mohd Junazmi bin yunos
5121091962194161
HAMIDAH BINTI DAUD
5121091962199461
Hazizah
5121091962201961
Hasmah binti yusoff
5121091962198961
Aishah Adreina BT.Rosman
5121091962201561
Jeswant.singh
5121091962196161
Rodziah khalid
5121091962198561
Ismanita binti Mohd Isa
5121091962201061
Arbaiyah Binti Mohd Talib
5121091962197361
Fatimah bt mdali
5121091962200461
Ahmad bin Abd Hamid
5121091962196361
Wan Andrawati Wan Hamzah
5121091971007171
Ramlah binti mohd yunos
5121091962194361
Norsidah Binti Isa
5121091962200261
Manisah Mansor
5121091962198061
ISMAWATI Ismail
5121091962199961
Kami sediakan NUMBER TRACKING
khas untuk pembeli,
Sila semak NUMBER TRACKING
parcel Anda.
Pelanggan
Norliah Binti ramli
5121091970986771
Abdul Ghani Bakar
5121091971010371
Dina binti saad
5121091971006271
Nabila bt Omar
5121091971010871
Jamilah bt yusop
5121091971009371
Mohd lsa bin abdul karim
5121091971008771
NOR AMIRAH BINTI RUSLI
5121091971008871
NOR SARIZA BT SAAD
5121091970984071
JAMILAH BINTI AHMAD
5121091971007871
Rozana
5121091970985271
NOLIDA BINTI ABU BAKAR
5121091971009571
Mazziani BT Abdul Majid
5121091970978571
MOhd ALi
5121091971008271
Ibrahim bin Hussin
5121091970984271
NORIZAH BINTI ABD AZIZ
5121091971007971
Salmiah bt Mat Desa
5121091971006771
KHAIRULNISAH
5121091970986571
Noor Aslina Bt Ab Hamid
5121091971008571
Norida hanapi
5121091971007671
Safiah bt Mohd Salleh
5121091970985371
Zahurin binti A.Aziz
5121091971006371
Sapura binti Din
5121091970983871
Nooriah Ghazali
5121091971008471
ROBIAH BINTI DAHALAN
5121091970982771
Mohamed Asri Bin mohamed yunus
5121091970983071
NOORASHIKIN BT ALI
5121091971007471
Nasrul muhaimin b razali
5121091970983371
Khalimatun Binti Hj Jamil
5121091971009471
Sharipah binti Samah
5121091971008171
Nazaitul Shima binti Azmi
5121091971008071
Tengku faiz
5121091970983471
Siti Faridah binti Aziz
5121091971009671
Jasmi Mohd Zaid
5121091971007571
Jamilah bt hussain
5121091971006671
Salamah AliHassan
5121091970987671
Noridah hj omar
5121091971009271
Abdul wahab Mohamed
5121091971009971
Shariza BT Mohd jamil
5121091971007771
Miyarti Binti Sair
5121091971006571
SALMAH BINTI MOHAMED
5121091970982871
Rahmah Binti Ahmad
5121091970987171
Sabri
5121091970981571
Hasimah binti Muni
5121091970981271
vijaya
5121091970986271
NOORJAHAN BINTI MOHAMMAD ABBAS
5121091970987571
NOOR LIZA BINTI ISHAK
5121091971010271
Ismail muhamad
5121091971006471
Zuraidah binti zulkerli
5121091971007271
Abu Hassan bin Osman
5121091970988071
Mohd NaSir bin AbdRahman.
5121091970987471
Sidik bin ismail
5121091970986671
Rosnani Hamad
5121091971009171
farah amalina binti mohd azmi
5121091971006971
Mariam k.mohamed
5121091970986071
SITI FAIRUZ CHE AZIS
5121091971010071
Bairisadraddin bin sulong
5121091970987271
Salmai binti hamzah
5121091971007371
Seetee amroh
5121091971009771
Chong Lai Hock
5121091970982671
Kamsiah Ahmad
5121091970986171
Mimi sharmila binti mat saleh
5121091970985471
SALIMI BINTI KASTI
5121091970972471
hamidah binti Abdul rahman
5121091970986971
Rebeah bt Haji Harun
5121091970980771
Hasram Che Soh
5121091970968871
RUSLI B ABDULLAH
5121091970986371
Nabilah hassan
5121091970973771
Fadilah Mohamed
5121091970985771
Nur Intan Nafishah binti Ahmad Hilmi
5121091970980471
Norhidayah binti assari
5121091970979171
Raja norfadzillah binti raja abu
5121091970984371
Ann zaharu zaman bin Kamis
5121091970979571
Cik asma binti Abdullah
5121091970980971
Hasnita bt Ahmad
5121091970978171
Kalsom
5121091970984571
Norasikin
5121091970988171
Hj saufi bin jusoh
5121091970971671
Norkiah Binti Ismail
5121091970986471
Nurul Fatini
5121091970987971
Azlina binti yahya
5121091970987771
Kamaruzaman bin Hashim
5121091970985871
Nora Abu Bakar
5121091970987371
Mariani Binti Ahmad
5121091970983771
Azman Bin Yusof
5121091970972571
Nor zienani bt Mohamed
5121091970982371
Ahmad Zainordin Bin Ebat
5121091970970671
Wan sulaiman bin wan mohamad
5121091970978871
Rohasmizie
5121091970970471
NURMAZIAH BT MAT RUSZAKI
5121091970985571
Kamarul Zaman
5121091970970871
Abdul Latiff bin Kori
5121091970984971
MAIMUN ABDUL MANAP
5121091970978471
Ibrahim jaafar
5121091970982271
Fauziah binti sawal
5121091970981871
Jamilah Binti Mat Rawi
5121091970986871
Azlina Hamid
5121091970979071
Amran bin noordin
5121091970973571
Ramli Omar
5121091970979371
Rozaida Bt. Mat Isa
5121091970985671
ZUNAIDAH BINTI MISRAN
5121091970970071
Ahmad Jais Bin Kasmin
5121091970969471
Mohdsubuki
5121091970974271
Norlila bt Harun
5121091970985071
Hakimi bin khamsah
5121091970979271
Norhidayah Bt Abd Halim Tan
5121091970970571
Sulaiman nor rahim
5121091970974771
Suriani binti Ahmad Nawi
5121091970975471
Siti Haida Binti Ibrahim
5121091970977671
Syed noor bin mohamed
5121091970976271
Abdul Manan bin Mohamad Idris
5121091970984171
Noor Akmar
5121091970974471
DAINURI idris
5121091970980871
Wan Siti Naterah Wan Ibrahim
5121091970973171
Wan Kamarolzaman B Wan Abd Kadir
5121091970975571
Raja Meriam
5121091970980371
Che Annuriany Fhirzana
5121091970968571
Nafsiatul Zakiah
5121091970976071
Abdul rashid bin othman
5121091970972971
MISKIAH BINTI JAYODI
5121091970970271
Mariah bt selamat
5121091970976871
NURHIDAYAH BINTI SALEH
5121091970985171
CHE SHAM BINTI MANAF
5121091970984671
FATIMAH BINTI MATNONG
5121091970976371
Norhayati Binti Ghazali
5121091970976771
AZLINA BINTI AHMAD
5121091970974671
Mohd Nazri Bin abd kahar
5121091970983671
Noor Saridah Bt Ahmad
5121091970974071
Mohd Daut b. Che Teh
5121091970973971
Abidah bte Hassan
5121091970982171
Muhammad Osman bin Kateran
5121091970971371
Mohd farid mahjuri
5121091970968971
Siti Hanum Binti Ady Santahak
5121091970982971
Marziana binti Mokhtar
5121091970972071
Amnah binti Ithnin
5121091970976971
Tuan Siti Radhiah Binti Daud
5121091970968071
Noorliza BT Khamis
5121091970971771
Nazam bin kamarudin
5121091970980671
Azian binti Ahmad
5121091970973671
Abd Majid Nordin
5121091970972771
Romizan BT Manaf
5121091970973071
Hazlina sutenan
5121091970966271
NORFITRAH BINTI MOHD ZAIN
5121091970982571
Noor syuhada binti nawawi
5121091970969071
Zauyah BT Saad
5121091970971271
ROHANA BINTI
5121091970976671
Nor rehan binti Hashim
5121091970981071
Nor zarinah bte ibrahim
5121091970980571
Mohd Radzi bin hashim
5121091970974371
AZMIYAH BT KERYA
5121091970979671
Juniah binti mamat
5121091970967971
Wan Ariza Binti Wan Abdul Rahman
5121091970978271
Rosdi bin Ahmad
5121091970969871
ZALEHA BINTI MOHD ALI
5121091970975871
Roslan bin Khalid
5121091970968771
Rathna Azhani binti Ibrahim
5121091970976171
Mohd Ridzuan bin Mamat
5121091971009871
Zulkifli Bin Mohd Noor
5121091970980271
Rokiah bt jaafar
5121091970984871
Mohd Saifullah Bin Md Jusa
5121091970972871
Arshad Marsidi
5121091970984771
Norruspawati bt Ramli
5121091970973271
salina binti sulaiman
5121091970975971
Badariah Abd
5121091970977971
Mariah Bt Mat Bidin
5121091970983571
Khairul
5121091970981771
Mohd Zahir Bin Zakariah
5121091970969671
Aminah Bt Md Salleh
5121091970970971
AHMAD MUZZAFFAR BIN MUDA
5121091970981971
Baharudin
5121091970968471
Ab rahman bin zakaria
5121091970974871
ROSMIDAH
5121091970978971
Mohd jafar Abd majid
5121091970977571
TASLIM BINTI MOHAMMED HABIB BULAH
5121091970975271
Abd RANI BIN YOB
5121091970969371
Rozita Binti Simawan
5121091970971471
Elinawati binti Sayuti
5121091970966371
Abd RANI BIN YOB
5121091970967271
Nur Razlin Binti Muhammad razali
5121091970967671
AZILAWATI
5121091970968171
Zubir bin Abdullah
5121091970966671
Noorzaini Mohamood
5121091970977471
Hamidah
5121091970971971
Zaleha bt Saidin
5121091970977371
Umiefatah
5121091970968371
Azilah Binti Ali
5121091970975071
Yahaya b Awang
5121091970971071
Salmah binti hj Ramli
5121091970967471
A.RAMAN BIN RAHIM
5121091970972671
Md Ros b Mat Refin
5121091970969971
[email protected] bin mohd mokhtar
5121091970968271
Widaya Wati Bt Wahib
5121091970980171
Asni bin bachik
5121091970972271
ROHANA BINTI ABU BAKAR
5121091970977171
Wan Noor Hana Wan Abd Aziz
5121091970978371
Ida binti che yin
5121091971009071
ABDUL RAHIM BIN SUKIMAN
5121091970984471
Rusma bt mat ali
5121091970976571
Noraslizah bte ahmad
5121091970975371
Siti rozila bt abdul rahaman
5121091970971871
Noraziah binti Abdul Rahman
5121091970985971
Zarina binti mohd
5121091970981371
Mohd Shahrizal bin md salleh
5121091970970371
Hasliah Othman
5121091970978671
Ku Azri Rizal Bin Ku Haron
5121091970973471
Zaiton binti hasim
5121091970979771
FAIROL RISZUAN BIN AHMAD
5121091970966771
Rasidi bin Deris
5121091970969271
Ismail bin awang
5121091970978771
Ruziah Binti Said
5121091970963171
Zaharah
5121091970967871
Hairul mizazi
5121091970975671
INTAN SURAYA BINTI MOHD REZUWAN
5121091970966071
rokiah binti amat
5121091970974571
Ayob bin Hj sulaiman
5121091970975771
Salmah Abdul
5121091970966871
Noor juliana bt yasi
5121091970973871
Supian bin mahmud
5121091970967071
yaakob bin ismail
5121091970972371
Rosly Bin Dollah
5121091970970171
Rosnita non
5121091970983971
Abd Rahim b Arifin
5121091970967771
JAINAF BINTI MOHAMAD
5121091970982471
Sarina binti abd jalill
5121091970965971
Tipah Mohamed Yusof
5121091970981171
Jani kdai
5121091970964271
Muhammad Noor b Othman
5121091970981471
Rosmah bt yahaya
5121091970967571
KAMARUDIN BIN AHMAD
5121091970964471
Malindawati binti Mamat.Amp
5121091970965171
Zalmah Amrah
5121091970979471
Fatin Natasha
5121091970963871
JAMALIAH ISMAIL
5121091970977771
pauzi mohmood @uji santan
5121091970977271
Mohd Hashim Bin Che Ni
5121091970964071
NOOR HIDAYAH BINTI JAKARIA
5121091970963671
Lynnzalila
5121091970966471
Muhammad Daud b.Abu Bakar
5121091970974971
Noraizah kliwon
5121091970976471
SITI ZALEHA
5121091970966571
Norazah bt mat
5121091970964771
Zakiah binti Ariffin
5121091970973371
Hussain bin Mohamed
5121091970971571
Samihah bt Mohd Nawawi
5121091970970771
Siti Mariam bte awalluddin
5121091970969771
SITI MADINAH BTE ABD GHANI
5121091970969171
Noraini Binti Uthman
5121091970965871
MUHAMAD RIZUAN B. SOHAIDI (NIK RAZAK)
5121091970972171
MUHAMMAD FITRI BIN SAMSUDIN
5121091970964871
Nori hussin
5121091970979971
Nizam
5121091970964971
Sharifah sabariah syed abdullah
5121091970971171
Samsudin Che Mohd Hussin
5121091970978071
AZIZAH BT AB.SAMAD
5121091970968671
Zahlela binti Nasiran
5121091970966171
Hanizah binti chik
5121091970963471
MADELINE ANAK JOSEPH
5121091970964571
Noor aini
5121091970963571
SURAYA BINTI ABDUL SALAM
5121091970977071
Norhayati binti yaakob
5121091970967371
Shahidan bin udin
5121091970963771
Roziah Binti Hj Ayob
5121091970975171
Rubiah Musa
5121091970965671
NORHAYATI BINTI MOHD EHWAN
5121091970963071
Zainab binti Mohamad Aris
5121091970974171
Haslah binti abu bakar
5121091970983271
NORYUHASRI BIN YAHAYA
5121091970965071
Zulkipli b othman
5121091970967171
Intan Abas
5121091971010671
RAIHANAH BINTI ABU BAKAR
5121091970962971
Mohd Azhar Abd Rahman
5121091970963271
Jawati Mahmod
5121091970965371
Fiazar bin yahaya
5121091970965271
NOOR SUHAIDA BINTI SULAIMAN
5121091970964371
Megat man Bin Ismail
5121091970963971
Sabariah binti Mohamed Daud
5121091970965471
Noriza
5121091970965571
Umi Salmah Bte Abu Bakar.
5121091970964171
salbiah bt osman
5121091970966971
Marlina Abdullah
5121091970965771
Watinah
5121091970963371
Siti zaleha binti jupri
5121091971008971
IZATUL AZURA BINTI ABU TALIB
5121091962177661
AZIZAN BINTI SAM
5121091962200561
RASYIDAH BINTI ABD MUTALIB
5121091962197161
Mohd Junazmi bin yunos
5121091962194161
HAMIDAH BINTI DAUD
5121091962199461
Hazizah
5121091962201961
Hasmah binti yusoff
5121091962198961
Aishah Adreina BT.Rosman
5121091962201561
Jeswant.singh
5121091962196161
Rodziah khalid
5121091962198561
Ismanita binti Mohd Isa
5121091962201061
Arbaiyah Binti Mohd Talib
5121091962197361
Fatimah bt mdali
5121091962200461
Ahmad bin Abd Hamid
5121091962196361
Wan Andrawati Wan Hamzah
5121091971007171
Ramlah binti mohd yunos
5121091962194361
Norsidah Binti Isa
5121091962200261
Manisah Mansor
5121091962198061
ISMAWATI Ismail
5121091962199961

Jika ada sebarang keraguan atau soalan, hubungi kami disini.

Soalan Yang Paling Popular Ditanya (FAQ)

HEEL CUSHION akan dapat membantu masalah sakit tumit dan tumit merekah, heel spurs dan lain-lain. Ia juga membantu untuk mengurangkan sakit ketika berjalan atau berdiri dalam tempoh yang lama. 

Ya, hanya perlu dibilas dengan air biasa dan jemur. HEEL CUSHION ini boleh dipakai berulang-ulang jika dijaga dengan rapi.

Ikut cara penggunaan kita juga,boleh tahan 1bulan atau lebih.

Dari silicone setebal 3mm lembut (medical grade)

Ya, ianya bersifat elastik dan boleh meregang mengikut kesesuaian saiz kaki.

Cara pemakaian adalah seperti berikut

© 2020 Bio Medical Heel Cushion. All Rights Reserved.
Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...